3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Atık kağıt kampanyasına Vişnelik halkından destek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Atık Kağıt Kampanyası'na Vişnelik Mahalle Muhtarlığı'ndan destek geldi. Geçtiğimiz ay başlatılan iş birliği sonucu beş ton atık kağıt ile iki okula kütüphane oluşturmaya yetecek kadar kitap toplandı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Koordinatörü Tugay Aladağ, geçtiğimiz yıl başlatılan Kampanya ile toplanan atık kağıtların muhtaç öğrencilere eğitim araç gereci olarak geri döndüğünü hatırlatarak, “Projemiz ile eski gazete, dergi gibi çeşitli kağıt ürünlerini toplamanın yanı sıra, okunmuş kitap ve ansiklopedileri de toplayarak okullarımıza kütüphaneler oluşturuyoruz. Kampanyayı daha da genişleterek mahalle muhtarlıklarımızın da desteğini almaya başladık. Geçtiğimiz ay Vişnelik Mahalle Muhtarlığı ile başlattığımız iş birliği sonucu beş ton atık kağıt ile iki okulumuza kütüphane oluşturmaya yetecek kadar kitap ve ansiklopedi topladık. Bu atıklar önümüzdeki eğitim döneminde muhtaç yavrularımıza kitap defter olarak geri dönecektir” dedi.

Diğer mahalle muhtarlıklarını da Kampanya’ya destek vermeye davet eden Aladağ, toplanan atık kağıdın o mahalledeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını da hatırlattı.

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Atık Kağıt Kampanyası’na destek vermekten büyük gurur duyduklarını ifade eden Vişnelik Mahalle Muhtarı Ömer Altan ise, Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere kampanyada emeği bulunan herkese teşekkür ederek tüm Eskişehirliler’i Atık Kağıt Kampanyası’na destek vermeye çağırdı.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2005 Perşembe 18:40:41
Güncelleme :9 Haziran 2005 Perşembe 18:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?