6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Atletizm elemeleri başladı

Kulüplerarası Yıldızlar Atletizm Ligi eleme müsabakaları Eskişehir'de başladı. Fenerbahçe Kulübü Atletizm Şube Kaptanı Fikret Çetinkaya, yeni kurulan bir takım olarak bu sene ilk üçe girmelerinin kendileri için başarı sayılacağını söyledi.

Vali Sami Sönmez Spor Tesisleri'de yapılan yarışmalara 45 takım katılıyor. Kıyasıya geçen elemeler sonunda kazanan 12 takım finallere yükselecek. Fenerbahçe Kulübü Atletizm Şube Kaptanı Fikret Çetinkaya, müsabakalar sonrası ilk üçe girmenin bile kendileri için büyük başarı sayılacağını ifade ederek, "İnşallah bayan ve erkeklerde her iki takımımız da kulübümüze birincilik kupasını kazandırır, ama bu sene ilk üçe girmek bile bizim için bir başarı olacaktır. Çünkü yeni kurulan bir takımız. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun yeni takımlara verdiği destekler çok büyük. Gençlerde ve büyüklerde bu yıl çok iddialıyız, fakat yeni kurduğumuz 15 yaş altı ve yıldızlar takımlarını biz de burada ilk defa seyretmiş olacağız. Bu demek değildir ki, birinciliği kovalamıyoruz. Tabii ki birincilik için mücadele veriyoruz" diye konuştu.
Fenerbahçe Yıldızlar Atletizm Takımı Antrenörü Ziya Özer ise, "Ana hedefimiz altyapıyı daha da güçlü hale getirmek. İddialı sporcularımız var. Milli takıma kazandıracağımız sporcularımız da olacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 16:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?