5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

AÜ çalışacak öğrenci arıyor

AÜ REKTÖRLÜĞÜ, SAATİ 4,80 LİRAYA ÇALIŞACAK 67 ÖĞRENCİ ARIYOR

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörlüğü, kütüphane ve yemekhanelerde saati 4,80 liraya 67 öğrenci çalıştıracak.

67 öğrenciden 25'i Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanlığı'nda ödünç, rezerve, okuma salonlarındaki işlerde haftada 15 saati geçmemek şartıyla çalıştırılacak ve öğrencilere bir saat çalışma karşılığı 4,80 TL ödenecek. Diğer 42 öğrenci de, aynı şart ve ücretle Yunus Emre ve İki Eylül kampüslerindeki yemekhaneler ve fırında yemek dağıtım, çatal, kaşık, bıçak, ekmek paketleme, salon görevlisi, ekmek dağıtım işlerinde çalıştırılacak.

Kısmi zamanlı çalışacak öğrencilerde; disiplin cezası almamış olmak, ölüm aylığı ve nafaka dışında asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak, daha önce sözleşmesi aykırılık sebebiyle feshedilmemiş olmak, kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak, normal eğitim süresi içinde öğrenim görme şartı aranıyor.

Söz konusu birimlerde çalışmak isteyen öğrencilerin başvuru formu, öğrenci belgesi, ders programı, özgeçmiş ve bir fotoğrafla 12 Mart'a kadar Anadolu Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanlığı ya da Yemekhaneler İdare Amirliği'ne müracaat etmeleri istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 12:28:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 12:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?