5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

AÜ SHYO'da mezuniyet sevinci

AÜ SHYO MEZUNİYET BALOSU YAPILDI

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun (SHYO) mezuniyet balosu gerçekleştirildi.

Dedepark Hotel'de düzenlenen 2010 mezuniyet balosunda konuşan Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naci Gündoğan, Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun, Türkiye'deki havacılık sektörünün önde gelen kurumlarından biri olduğunu belirterek, "Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri üniversiteye giriş sınavının en başarılı öğrencileri arasından seçiliyor. Öğrencilerimiz üniversitede seçkin eğitim alıyor ve mezun olduktan sonra da havacılık sektöründeki en iyi yerlerde görev alıyor. Öğrencilerimizin Türkiye'nin havacılık sektöründe iyi bir konumda olmaları bizim için gurur verici bir durum. Özellikle Havacılık Yüksekokulu AÜ'nün en başarılı ve seçkin okullarından biridir. Mezun olan arkadaşlarımdan önemli ricam, üniversiteyle ilişkinizi koparmayın, üniversitenin kapısı her zaman size açık. Önümüzdeki dönemde Sivil Havacılık Yüksekokulu'na yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz. Bunun ile ilgili proje çalışmalarımız var" dedi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Cavcar da, bugüne kadar 2 bin 200 mezun verdiklerini ifade etti.

Mezun öğrenciler adına konuşan Gülay Bakkalcı ise, üniversite eğitimleri süresinde hayatlarına ve mesleklerine ışık tutacak bilgilerle donatıldıklarını kaydetti.

86 mezun öğrencinin katıldığı baloda, programı düzenleyen gençlere yetkililer ve sponsor firma temsilcileri tarafından birer maket uçak hediye edildi.

AÜ SHYO MEZUNİYET BALOSU YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 12:16:02
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 18:11:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?