6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

AÜ'de kayıtlar 21 Kasım'da sona eriyor

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri'ne ek yerleştirme, dikey geçiş, lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt, ikinci üniversite ve lisans tamamlama yoluyla müracaat edecek adayların internet başvuruları ve kayıt işlemleri 21 Kasım'da sona erecek.

AÜ Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrenci adaylarının internet başvuru işlemleri "http://aofkayit.anadolu.edu.tr" adresinde bulunan siteden, kayıt işlemleri ise illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarından olmak üzere iki aşamada gerçekleştiriliyor. İnternet başvuru ve kayıt işlemleri, 21 Kasım günü sona erecek.

Bu tarihten sonra internetten ya da başka bir yöntemle başvuru ve kayıt yapılamayacak. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli olmadığından, adayların internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları internet başvuru belgesinin yazıcı dökümünü alarak 2008-2009 öğretim yılı dikey geçiş, ek yerleştirme, ikinci üniversite, lisans tamamlama ve lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt kılavuzunda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayıp illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Öğrenci adayları, internet başvuru ve kayıt kılavuzuna "http://aofkayit.anadolu.edu.tr" adresinden ya da "www.anadolu.edu.tr" adresinin "Açıköğretim" kılavuzlarından ulaşabilecek ya da AÖF bürolarından temin edebilecek. Öte yandan İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri'ne kayıtlı öğrencilerin 2008-2009 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 24 Kasım'da başlayıp 26 Aralık'ta sona erecek. Kayıt yenilemek için öğrencilerin Vakıflar Bankası'nın herhangi bir şubesine 2008-2009 öğretim yılı öğretim gideri ve cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı 1. taksit tutarlarını ödemeleri yeterli olacak.

Kaydını yenileten öğrenciler, ders kitaplarını, öğrenci kimlik kartı ve bandrollerini bağlı bulundukları AÖF bürolarından alabilecek. 2008-2009 öğretim yılı öğretim gideri ve cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payının 1. taksit tutarlarını ödemeyen öğrencilerin kayıtlarının yenilenmeyeceğini ve bu öğretim yılında sınavlar dahil hiçbir öğrencilik hakkından yararlanamayacaklarını belirten yetkililer, "26 Aralık'tan sonra her ne sebeple olursa olsun, rapor dahil öğrencilerin hiçbir mazereti kabul edilmeyecek, kayıt yenileme işlemi yapılmayacak. Kayıt yenileme süresi de kesinlikle uzatılmayacak" uyarısını yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 14:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?