6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Avrupa Yakası'nın Makbule'si geliyor

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı "Makbule" karakteri ile tanınan tiyatro sanatçısı Hasibe Eren Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın davetlisi olarak Eskişehir'e geliyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın çocukların zihinsel, kişisel ve sosyal gelişimlerine drama yoluyla katkı sağlamak için düzenlediği drama eğitiminin ilk çalışma dönemi, bu pazar yapılacak dönem sonu gösterisiyle tamamlanıyor.

9 Kasım Pazar günü saat 11.00'de Büyükşehir Belediyesi Tepebaşı Sahnesi'nde gerçekleştirilecek olan gösteriyi sevilen dizi oyuncusu Hasibe Eren'de izleyecek.
Yaklaşık 1 aydır drama eğitim alan 7-17 yaş grubundaki çocuklar, gerçekleştirilecek drama gösterisinde anne babalarına, öğretmenlerine ve Hasibe ablalarına sahneden seslenecekler.

Gösteri sonrası Hasibe Eren Eskişehirli çocuklarla sohbet edecek. Ayrıca, "Şehir Yetiştirir" sloganı ile yeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, çocuklarla drama çalışmalarını başlattı. Birer aylık periyotlar halinde bütün bir sezon sürecek çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'na ait Kültür Sarayı sahnesi, Turgut Özakman sahnesi ve Tepebaşı sahnesinde gerçekleştiriliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 16:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?