4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Az daha gözünden olacaktı

Eskişehir'de, 3 katlı bir binada meydana gelen patlamada göz kapağına isabet eden cam parçasıyla yaralanan ilköğretim öğrencisi Emel Özek, "Patlamanın sesi halen kulaklarımda" dedi.

Bahçelievler Mahallesi Namık Kemal Sokağı'nda bulunan bir binada dün öğle saatlerinde doğalgaz kaçağı sebebiyle meydana gelen patlamada, sözkonusu binanın karşısındaki apartmanda oturan Emel Özek (13) adlı kız çocuğu, sağ göz kapağına isabet eden cam parçasıyla yaralandı.

Kaldırıldığı hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Namık Kemal İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Özek, "Olay esnasında televizyon izlerken canım sıkıldığı için balkona çıkmak istedim. Bu esnada patlama oldu, yüzüme
sıcaklık geldi. Acımaya başlayan gözümde cam kırıkları vardı. Göz kapağımda kesik oluştu, hastaneye gittik, göz kapağıma dikiş attılar. Bir hafta sonra dikişleri alacaklar. Şuan iyiyim. Çok büyük patlama oldu. Halen patlamanın sesi kulaklarımda. Korneam sağlammış" dedi.

Kızının büyük tehlike atlattığını söyleyen anne Revasiye Özek ise, kendisinin de mutfakta olduğu esnada meydana gelen patlamanın çok şiddetli olduğunu kaydetti.

Öte yandan patlamayla ilgili hasar tespit çalışmaları sürerken, çevrede ev ve işyerlerinin kırılan camları yenileriyle değiştirilmeye başlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 18:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?