4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Bahar Şenlikleri'nde 'kolbastı' şov!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencilerinden oluşan "Kolbastı" ekibinin Bahar Şenlikleri kapsamında Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirdiği gösteri büyük ilgi gördü.

ESOGÜ Rektörlüğü'nce düzenlenen "Bahar Şenliği Yürüyüşü", Odunpazarı Alaaddin Parkı önünden başlayıp Hamamyolu Caddesi'ni takiben Vilayet Meydanı'nda sona erdi.

Burada düzenlenen törende konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Fazıl Tekin, "Bugün aydınlık Türkiye'nin aydınlık insanlarını yetiştirmek için kurulan bir Cumhuriyet üniversitesi olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin mutlu günü. Üniversitemiz Türkiye'nin, Eskişehir'in, halkın üniversitesidir. Halkımızla bütünleşmek için buradayız" dedi.

Konuşmaların ardından dans gösterilerine geçildi. Üniversite öğrencilerinden oluşan Kolbastı ekibinin gösterisi herkesi coşturdu. Beğeni kazanan ekip, gösteri sonunda uzun süre alkışlandı.

Birbirinden ilginç kıyafetli öğrencilerin katıldığı Vilayet Meydanı'ndaki faaliyet, anıt önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. Bahar Şenlikleri'nin, 5 gün boyunca organize edilecek çeşitli faaliyetlerle süreceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 16:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
didem özen IP: 213.248.179.xxx Tarih : 12.05.2009 10:43:07

sabah  haberlerinde izledim çok beğendim gerçekten çok güzel oynadılar.ama çok kısa verdiler tam olarak yayınlanmasını istiyorum