4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Bakan Akdağ hedefi açıkladı

Eskişehir'de yapılan toplantıya video konferans sistemi ile katılan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Hedefimiz, çağdaş ülkelerin başarılarını yakalamaktır" dedi.

Eskişehir Sağlık Müdürlüğü, Devlet ve Özel Hastane Başhekimleri ile yapılan ve bir hafta süren, "Aile Sağlık Merkezleri, Toplum Sağlığı Merkezleri ve Hastaneler" konulu incelemelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Fidan'ın Eskişehir'deki sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdiği toplantıya Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ankara'dan video konferans sistemi ile katıldı. Akdağ, Eskişehir'de incelemelerde bulunan bakanlık heyeti ve Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden aşılama, aile hekimliği, hastane hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Akdağ, toplantının amacının illerdeki sağlık sunumunu yerinde görmek, varsa aksaklıkları gidermek olduğunu belirterek, "Eskişehir'deki sağlık hizmetleri Türkiye geneli dikkate alındığında oldukça ileri seviyede bulunmaktadır ancak bu bizim için yeterli değildir. Hedefimiz, çağdaş ülkelerin başarılarını yakalamaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 16:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?