4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Bakan Babacan Eskişehir'de

BAKAN BABACAN ESKİŞEHİR'DE

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Herşeyi bırakıp anayasaya tartışalım. Bırakın kayısıyı, çayı; anayasayı konuşalım. Ülkemiz için ne iyiyse, onu yapalım" dedi.

Bir dizi programa katılmak üzere Eskişehir'e gelen Bakan Babacan, ilk olarak Vali Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti. Babacan, burada yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçti. Ardından Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Meclis Toplantısı'na katılan Babacan, burada yaptığı konuşmada, ''Merkez Bankası'ndan alınan paraların geri istenmesi durumunda yüzlerce banka iflas eder'' dedi. ETO çıkışında cansız manken Ersin Kandemir'in sürpriziyle karşılaşan Bakan Ali Babacan,

Kandemir'in kendisini korkutmaya çalıştığını ifade ederken, üzerindeki 'evet' yazısını gösterip, ''Evet'ten korkmayız. 12 Eylül'e kadar pilin bitmesin, dikkat et, aküyü iyi şarj et" diye konuştu.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Babacan, daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin Şoförler Odası'nda düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Bakan Ali Babacan, yemekte yaptığı konuşmada ise, "Herşeyi bırakıp anayasaya tartışalım. Bırakın kayısıyı, çayı; anayasayı konuşalım. Ülkemiz için ne iyiyse, onu yapalım. Gelin bunları konuşalım, kötü olan neyse de bunları tartışalım. Bu anayasanın Türkiye için iyilikler getirmesini umut ederim. Türkiye'nin kendi için en iyi kararı vermesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

BAKAN BABACAN ESKİŞEHİR'DE
BAKAN BABACAN ESKİŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 00:04:02
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 09:21:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?