4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Bakan Çiçek Davos'u değerlendirdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tavrının diplomatik olmadığı eleştirisinde bulunanlara, "Başkalarının düşünceleri kendilerine aittir. Onlar kendi kendilerinin sözlerini, beyanlarını yorumlayabilirler" dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile birlikte ziyaret ettiği AK Parti Eskişehir Seçim Koordinasyon Merkezi'nde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Çiçek, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta yaşananları çok açık ortaya koyduğunu söyledi.

Muhalefet ve bazı gazetecilerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tavrının diplomatik olmadığı yönündeki eleştirilerinin hatırlatıldığı Cemil Çiçek, "Ben bizim kendi yaptığımızı, düşüncemizi söylüyorum. Başkalarının düşünceleri kendilerine aittir. Onlar kendi kendilerinin sözlerini, beyanlarını yorumlayabilirler. Yani benim görevim, falanca bazı mensubunun görüşünü cevaplamak ve yorumlamak değil. Bizim Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümeti olarak bu olayda takındığımız tavır, esası, özü bu. Varmak istediğimiz nokta da budur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 17:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?