3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Bakan Unakıtan'dan maç yorumu

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Fortis Türkiye Kupası'nda yarın Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanacak olan maçı değerlendirerek, "Fenerbahçe'yi Saraçoğlu'nda bir yensek, o zaman başbakanımıza ben gösteririm" dedi.

Bozüyük-Mekece yolunda incelemelerde bulunan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, İstanbul'a hareketinden önce gazetecilere yarın kendisinin de izleyeceğini söylediği Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçını değerlendirdi.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Biz sahaya galibiyet için çıkacağız. Eskişehirspor'a güveniyorum. Takımın son halini bir göreyim bakalım. Transferlerden sonra nasıl oynuyorlar ? Eskişehir Kulübü Başkanı ve yöneticileri, daha güzel bir takım için çalışıyorlar. Oyunculara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bakan Unakıtan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Fenerbahçe'nin galip gelmesini istediğini hatırlatması üzerine, "Fenerbahçe'yi Saraçoğlu'nda bir yensek, o zaman gösteririm ben ona. O zaman bakın ben neler diyeceğim. O konuda hiç şeyim yok. Maçın kaç kaç biteceğini karşılaşmadan sonra söylerim" ifadelerini kullandı. Bakan Unakıtan'ın bu sözleri gülüşmelere sebep oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 17:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?