5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Bakan Yıldırım geliyor

BAKANLAR YILDIRIM VE ERGÜN İLE ABD ULAŞTIRMA BAKANI LAHOOD ESKİŞEHİR'E GELİYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eskişehir İl Başkanı Salih Koca; Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ABD Ulaştırma Bakanı Ray Lahood ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün yarın bir dizi programa katılmak üzere kente geleceğini söyledi.

Koca, düzenlediği basın toplantısında, yüksek hızlı tren ile Eskişehir'e gelecek olan Yıldırım'ın ABD Ulaştırma Bakanı ile öncelikle Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş.'de (TÜLOMSAŞ) incelemelerde bulunduktan sonra kentteki çalışmalarını yerinde inceleyeceğini açıkladı.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün ise, "Türkiye Seramik Sanayi Buluşması" çalıştayına katılacağını kaydeden Salih Koca, pazar günü ise Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir dizi açılış ve toplantılara katılmak üzere Eskişehir'e geleceğini duyurdu.

AK Parti İl Başkanı Koca, "Hükümetimizin Eskişehir'e verdiği önem, buradan çok net olarak anlaşılıyor. Bakanların ziyaretleri, yaptığı çalışmalar kente katkı sağlıyor. Hükümetimizin şehrimize gösterdiği hassasiyetten dolayı Eskişehir halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 17:02:05
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 17:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?