4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

'Balyoz' operasyonuna 4 tutuklama

Eskişehir'de, narkotik polisinin "Balyoz" adını verdiği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla yakalanan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik düzenlediği "Balyoz" kod adlı operasyon kapsamında Zafer Mahallesi Kuyubaşı mevkiinde 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapmış, 260 adet satışa hazır paketler halinde esrar maddesi ele geçirmişti.

Operasyon kapsamında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan hakkında 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.B. (51) ve aynı suçtan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eşi Ü.B. (37) ile çocukları Ö.B. (18), E.B. (24), kayınvalidesi A.C.D. (66), kuzenleri F.Y. (38) ve N.B. (47) yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "uyuşturucu ve uyarı madde satmak, satışa hazır hale getirmek, satışa arz etmek, esrar depolamak" suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.B, Ü.B., A.C.D. ve E.B. tutuklandı. Diğer şüpheliler Ö.B., F.Y. ve N.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 14:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?