6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Bank Asya'da beraberlik üzüntüsü

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, kendi sahasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalmanın üzüntüsünü yaşıyor.


Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, sahada futbol adına yapılması gereken her türlü mücadeleyi futbolcularının yaptığını, ancak hakemin net bir gollerini vermediğini ileri sürdü. Kapucu, "Rakibe hiç pozisyon vermeden maçı tamamladık. 2 puan kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz. Üst sıraları hedefliyorduk, olmadı sağlık olsun" dedi.


Samsun'a 3 puan hedefi ile geldiklerini ifade eden Eskişehirspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ise, "Samsun deplasmanı oldukça zor. Samsunspor, 4 haftadır bir galibiyet serisi yakalamıştı. Dolayısıyla hem tecrübeli hem de genç oyunculardan kurulu iyi bir kadroları var. Kontra atağa iyi çıkıyor" diye konuştu. 90 dakika boyunca sadece bir kaç kontra atağa yakalandıklarını belirten Biyediç, "İlk yarı net pozisyon yakalayamadık, ancak ikinci yarı net pozisyonlar yakaladık. Kaleci Ercüment'in bugün gününde olması nedeniyle gol bulamadık. Önümüzde 5 maç var, ilk 2 arasında olmamız için şansımız sürüyor" şeklinde konuştu.


Bir basın mensubunun 'Neden Sergen Yalçın oynamadı?' sorusuna Biyediç, "Sergen, Diyarbakırspor maçında sakatlandığı için halen iyileşemedi. Geçen haftada sadece ikinci devre forma giydi. Bu hafta içinde sadece 2 idmana çıktı. Hazır değildi. Bu nedenle oynatmadım" cevabını verdi.


Ligde oldukça sürpriz sonuçlar alındığına dikkat çeken Nejat Biyediç, "8 takım, ilk 6 için; 4 takım da ilk 2 için mücadele ediyor. 63 puan bizi ilk ikinin içine sokar diye düşünüyorum. Bunun için mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 03:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?