8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Banyoda tüp patladı: 2 yaralı

Eskişehir'de, banyosunda tüpgaz aktarımı yapılan bir evde meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında biri göçmen 2 bayan yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ertuğrulgazi Mahallesi Bahadır Sokağı'nda bulunan 2 katlı bir binanın 2. katındaki evde meydana gelen olayda, bahse konu adreste yaşayan ve bir tüpçüde çalıştığı bildirilen S.C., evinin banyosundaki sanayi tüpünden kendi kullandığı mutfak tüpüne aktarım yapan düzeneği çalıştırdı. Bir süre sonra S.C.'nin evden ayrılması üzerine eşi Gülşah C., dolum işlemini kontrol etmek istedi. Gülşah C., banyonun kapısını açtığı sırada banyoda sıkışan gaz patladı. Evin duvarlarının yıkıldığı patlama sonrasında çıkan yangında, Gülşah Can ile kendisine yardım etmek isteyen alt kat komşusu Somali uyruklu Leyla Jule yaralandı. Yüz ve ellerinden yaralanan 2 kadın, kaldırıldıkları Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bayanların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, patlamanın etkisiyle oturulamaz hale gelen ve yıkılma tehlikesi bulunan evdeki yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Yangının çıktığı ikamette bulunan 8 adet tüp ise, ikinci bir patlamanın yaşanmaması için dışarıya çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 18:30:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?