4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Bardan çıkıp, ölüme atladı

BATMAN TİŞÖRTLÜ GENÇ BARDAN ÇIKIP ÖLÜME ATLADI

Eskişehir'de, bardan çıktıktan sonra bir inşaatın 5. katından atladığı iddia edilen üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

Olay, Yenibağlar Mahallesi Akıcı Sokağı'nda meydana geldi. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde öğrenim gören V.Y. (20), arkadaşı D.A. (23) ile birlikte bir barda eğlendikten sonra yürüyerek evine giderken, bahse konu inşaatın 5. katına çıktı.

V.Y., arkadaşı arkasından inşaata çıkarken aşağıya atladı. Ağır yaralanan üniversiteli genç, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. V.Y.'nin üzerindeki tişörtte çizgi roman kahramanı 'Batman'in logosu olması dikkati çekti.

Polisin ifadesine başvurduğu V.Y.'nin arkadaşı D.A.'nın, "V.Y. bardan çıktıktan sonra hızlı bir şekilde yürüyerek evine giderken, söz konusu inşaatın 5. katına çıktı. Bana aşağıya atlayacağını söyledi. Ben de atlamamasını, yanına geleceğimi söyledim. 3. kata geldiğimde bir ses duydum. Aşağıya baktığımda arkadaşım yerde yatıyordu. 112 Acil Servis'e haber verdim, kendisini hastaneye kaldırdılar. Bana herhangi bir sıkıntısı olduğunu söylememişti" dediği öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 14:03:02
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 14:09:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?