6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Başarılarıyla takdir topluyorlar

Eskişehir'de Kılıçarslan İlköğretim Okulu'nda aynı sınıflarda okuyan ikiz ve üçüz kardeşler, hem çalışkanlıklarıyla hem de sportmenlikleriyle takdir topluyor.

Kılıçarslan İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Özcan, 7. sınıf öğrencilerinden ikiz kardeşler Çilem ve Kader Şenel ile 8. sınıf öğrencisi üçüz Haydar, Güzide ve Sultan Mercan'ın çalışkan birer öğrenci olduklarını belirterek, "Özcan, Çilem ve Kader Şenel, Anadolu Üniversitesi yıldızlar hentbol takımında oynuyor. Güzide ile kardeşi Sultan ise okulumuzun kızlar futbol takımında oynuyor. İkizler bu sene takdir aldı. Hem çalışkanlıklarıyla, hem de sportmenlikleri ile okulumuzun sevilen ve başarılı öğrencileri. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Bu yıl mezun olan üçüz kardeşlerden Güzide Mercan, "Aynı okul ve sırada kardeşlerimle 8 yıl beraber okuduk. Bu yıl mezun olduk. Birlikte aynı sınıfta okumak güzel bir duygu. Aynı zamanda birlikte derslerimizi çalışmamızı avantaj olarak görüyorum. Başarıyla karne aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

İkiz kardeşler, Çilem ve Kader ise "Birlikte okumak büyük avantaj. Derslerimize ve sınavlarımıza birlikte çalışarak hazırlanıyoruz. Çok sevinçliyiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.ali dönmez IP: 88.232.149.xxx Tarih : 15.01.2009 10:01:48

bu üçüzler dersleri falan çok iyi ve sporda çok başarılı ve şampiyonlar