6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Başbakan'ın Eskişehir kaçamağı!

Bu sabah evden çıkıp kayıplara karışan Başbakan Erdoğan'ın nerede olduğu sonunda ortaya çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, türban tartışmaları ile tırmanan ve kapatma davası ile doruğa çıkan siyasi gündemin ağırlığınının yanısıra, yoğun iç ve dış gezilerin yorgunluğunu atmak için bir süreliğine Eskişehir'e gitti.

Erdoğan, gizli tutulmasını istediği Eskişehir "kaçamağında", termal bir tesiste dinlenirken bir yandan da partisi hakkında açılan kapatma davasının savunma çalışmalarını da değerlendirme fırsatı bulacak.

Başbakan Erdoğan, bu sabah saatlerinde Eskişehir’de bulunan Sakarılıca Termal Oteli’ne yerleşti. Erdoğan’ın bir süre burada kalarak kaplıca kürü yapacağı bildirildi.

Geceyi evinde dinlenerek geçiren Başbakan Erdoğan sabah kimseye haber vermeden evden çıkıp kayıplara karışmıştı.. Tam 5 saattir kendisiyle ilişki kurulamayan Erdoğan’ın nereye gittiği merak konusu olmuştu. Erdoğan’ın, kurmay heyetindeki 3 kişi ve yakın korumalarının da telefonlarının kapalı olması çeşitli yorumlara yol açmıştı.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 17:28:47
Güncelleme :16 Nisan 2008 Çarşamba 17:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.hikmet acartürk IP: 88.254.23.xxx Tarih : 17.04.2008 12:00:14

akp kapatılamaz bunu bilsinler eskişehirliyim ama konyadayım +++ es es süperlige cık olmaz ya kapatılırsa bu sefer & 70 le gelir o zaman herkez susar konyadan selamlar