6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Başkan Büyükerşen'e teşekkür ziyareti

Eskişehir'in Sazova Mahallesi'nde ikamet eden bir grup vatandaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediyenin Sazova Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalar, mahalle halkının takdirini topladı. Sazova Elmalık Mevkii Yardımlaşma ve Yaşatma ile Yunusemre Camii derneklerine üye bir grup vatandaş, Prof. Dr. Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin Sazova’nın ve Elmalık Bölgesi'nin altyapı meselesini çözdüğünü belirten vatandaşlar, "Mahallemize bu dönem, çok büyük yatırımlar yapıldı. Başta Yılmaz Büyükerşen olmak üzere projelerde emeği bulunan tüm Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine teşekkürü bir borç biliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise, “Sazova, diğer mahallelerimize göre daha çukurda bulunduğu için altyapısında büyük sıkıntılar vardı. Mahallede yeraltına 3 katlı bina yüksekliğinde terfi merkezi inşa ettik. 24 saat çalışan merkez, mahallenin kanalizasyonunu şehir hattına naklediyor. Mahallenin tamamındaki altyapı eksiklerini de giderdik. Ayrıca, mahallenin yanı başına Eskişehir’in en büyük parkı olan Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nı yapıyoruz. Korsan gemisi, anfi tiyatro, çocuk oyun alanları gibi yapıların bulunduğu kısmı büyük ölçüde tamamlanan parkta, uzayın da izleneceği Bilim Deney Merkezi, hayvanat bahçesi, müzeler gibi bir çok yenilik yer alacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 14:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?