6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Başkan Sakallı'dan OMEK'e ziyaret

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları'nda (OMEK) eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde hizmet veren OMEK kurslarındaki öğrencileri ziyaret eden Başkan Sakallı, kursiyerlerle biri süre sohbet etti. Sakallı, OMEK'in Odunpazarı Belediyesi'nin en büyük sosyal projelerinden biri olduğunu ifade ederek, OMEK'in istihdamda önemli bir referans olduğunu ve her geçen yıl öğrenci sayısını daha da artırarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.

OMEK yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Sakallı, kursiyerlerin ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Öğrenciler, OMEK sayesinde öğrendikleri bilgilerle hem kendilerine yeni iş imkanı oluşturma fırsatı elde ettiklerini, hem de ev ekonomilerine katkı sağladıklarını söylediler

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 15:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mdemir IP: 88.227.74.xxx Tarih : 12.11.2008 21:10:33

arkadas bu omek in bir reklami oldu inanamassiniz hertarafta afisler hertarafta pankartlar..ben bile omek kayitlari bittikten 1.5 ay sonra ogrendim..belediyenin hizmetlerinden dolayi hepsine minnettarim..Allah boyle yoneticileri o koltuklara bir daha oturtmayi nasip etmesin..