6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Bayan yöneticiden bayanlara çağrı!

Eskişehirspor'un bayan yöneticisi Ayşe Fert Dökmeci, tüm Eskişehirli bayanları Fenerbahçe maçına davet ederek, "Ne kadar çok kadınımız, genç kızımız, kız çocuğumuz maça gelirse, tribünlerdeki taşkınlıklar da önlenecektir" dedi.

Eskişehirli kadınların futbol maçlarına ilgisini artırmayı istediklerini belirten yönetim kurulu üyesi Ayşe Fert Dökmeci, "Eskişehirsporlu olmak çok büyük ayrıcalık. Evdeki hanımlarımızın, Eskişehirsporlu çocuklar yetiştirerek Eskişehirspor'a desteği büyük. Statta belli bir kalitenin yakalanması, taşkınlıkların önlenmesi anlamında hanımlarımızın maça katkısının bir de bu yönü var. Ne kadar çok kadınımız, genç kızımız, kız çocuğumuz maça gelirse, buradaki taşkınlıklar da önlenecektir diye düşünüyoruz. Onun için Eskişehirli hanımlarımızı mutlaka maça bekliyoruz" diye konuştu.

Daha önce kendisinin de futbol maçlarını çok fazla takip eden bir kişi olmadığını ifade eden Dökmeci, "Ben bile kendimi orada kaybediyorum. Taraftarımıza da hak vermemek elde değil. Bir şekilde maçta heyecanlanıyorsunuz. Ama o heyecanımızı mutlaka bir daire içerisinde tutmamız gerekiyor. Çünkü, biz sevgimiz, Eskişehirspor'a olan ilgimizle tabiiki takımımıza zarar vermek istemeyiz. Ama topluca yapılan küfürlü tezahüratlar, daha sonra takımımıza para cezası olarak geri dönüyor. Takımımızın durumu belli. Bu çerçevede bakarsak, taraftarımıza çok büyük görev düşüyor. Bütün Eskişehirli hanımlarımızı öncelikle Cumartesi günü Fenerbahçe maçına ve tüm maçlarımıza davet ediyoruz. Statta aile tribünü de oluşturduk. Tüm kadınlarımızı, genç kızlarımızı maça bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yalçın da, Galatasaray maçında kırılan koltukların yerine sipariş verdikleri koltukların cuma günü monte edileceğini açıklayarak, "Kırılan kotuklar Fenerbahçe maçında bir daha kırılır diye iki misli sipariş verdik. Kırmızı-siyah renklerde koltuk siparişi vermek zor oluyor. Böyle bir giderimiz var. Her maçta 7-8 bin YTL civarında koltık kırılma giderimiz var. Bunları federasyondan talep ediyoruz. Bunu yapan kulüplerin hesabından kesilip, bize gönderilecek. Ama, bu da zaman alıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 17:46:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?