6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Bayram denetimleri sıklaştırıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta görevlileri, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların karşılaşabileceği olumsuz durumları önlemek makadıyla denetimlerini arttırdı.

Kurtuluş Mahallesi Pazar Market’teki satıcıların sağlık karneleri ile etiketlerini denetleyen ekipler, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı esnafı tedbir almaları hususunda uyardı.

Pazar Market’in ardından denetimlerine otogarda devam eden Büyükşehir Belediyesi zabıta personeli, özellikle yiyecek ve içecek satan ticarethaneleri, ruhsat, etiket ve sağlığa uygunluk yönünden tek tek kontrol etti.

Büyükşehir Belediyesi zabıtasının sorumluluk sahasında bulunan işyerlerine yönelik denetimlerinin sadece bayram ile sınırlı olmadığını vurgulayan Zabıta Müdürü Hüseyin Gürbüz, “Bayram, yılbaşı gibi özel günler öncesi alışveriş yoğunluğu sebebiyle denetimlerimizi daha da sıklaştırıyoruz. Tüm hemşerilerimizden bayram alışverişlerini yaparken, açıkta satılan gıdaları almamaları, ürünleri etiket bilgilerini kontrol ederek almaları konusunda bir kez daha uyarıyoruz. Vatandaşlarımız, bizlere '153' numaralı telefonumuzdan günün 24 saati ulaşabilir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 17:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?