6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Baz istasyonu kavgası: 6 yaralı

ESKİŞEHİR'de baz istasyonu kurmak için beton atan işçilerle, kanser hastası olduğunu söyleyen 51 yaşındaki Hüseyin Özdamar ile oğlu 28 yaşındaki Oktay Özdamar arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Olay, dün öğlen saatlerinde Emek Mahallesi Yanartaş Sokak'ta meydana geldi. Bir GSM şirketi için baz istayonu kurmak amacıyla beton atan işçiler Levent Boyraz (29), Yüksel Akgül (34), Halis Aydoğan (22) ve İzzet Aydoğan (28) ile kanser hastası olduğunu söyleyen Hüseyin Özdamar arasında tartışma çıktı. Baz istasyonunun oturduğu evin yakınlarına kurulmasını istemeyen Hüseyin Özdamar'ın işçilerle olan tartışmasına oğlu Oktay Özdamar da katıldı.

Kısa süre sonra tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan Levent Boyraz, Yüksel Akgül, Halis Aydoğan, İzzet Aydoğan, Oktay Özdamar ve Hüseyin Özdamar, gittikleri özel sağlık polikliniğinde ayakta tedavileri yapıldıktan sonra polisler tarafından gözaltına alındı.

Yetkililer, birbirlerinden şikayetçi olan 6 kişinin ifadelerinin alınmasından sonra Cumhuriyet savcılığının talimatıyla serbest bırakıldıklarını bildirdi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 16:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?