5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Bedava tıraşa talep azaldı

DEPREMZEDE BERBERİN BEDAVA TIRAŞ UYGULAMASINA TALEP AZALDI

Marmara Depremi'nin 11. yıl dönümünde Eskişehir'de açtığı dükkanında vatandaşları bedava tıraş eden depremzede berber Ömer Faruk Akceylan, "Felaketi unutturmamak için başlattığımız ücretsiz tıraşa talep her geçen yıl azalıyor. İnsanlar yavaş yavaş bu tarihi unutuyor" dedi.

Marmara Depremi'nde Gölcük'teki ev ve iş yeri yıkılan berber Ömer Faruk Akceylan (34), afetin ardından Eskişehir'de açtığı '17 Ağustos 99 Tıraş Salonu'nda, felaketin yıl dönümünde müşterilerini yine ücretsiz tıraş etti. 17 yıllık berber Faruk Akceylan, "11 yıldır her 17 Ağustos'ta tıraşları ücretsiz yapıyoruz. Bedava tıraşa ilgi halkın talebine bağlı. Her yıl bu talep, sebebini bilmediğim bir şekilde giderek azalıyor. Acılar soğuyor. Her yıl biz bunu hatırlatmak için ücretsiz tıraş yapıyoruz. Ama giderek bu tarihin unutulduğunu düşünüyoruz" dedi.

Gölcük'te babasının 35 yıllık emeğinin 45 saniyelik depremle yok olduğunu anlatan Akceylan, depremin maddi ve manevi kayıplarını unutmadıklarını, anısını yaşatmak için 17 Ağustos'ları hep hatırlayacaklarını da sözlerine ekledi.

DEPREMZEDE BERBERİN BEDAVA TIRAŞ UYGULAMASINA TALEP AZALDI
DEPREMZEDE BERBERİN BEDAVA TIRAŞ UYGULAMASINA TALEP AZALDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 11:24:01
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 18:55:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?