6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Belediye başkanının babası ölü bulundu

Günyüzü Belediye Başkanı Kadir Kılınçal'ın yaklaşık 1.5 aydır kayıp olan babası Mevlüt Müslüm Kılınçal'ın cesedi Sakarya Nehri'nde bulundu.


Günyüzü Belediye Başkanı Kadir Kılınçal'ın babası Mevlüt Müslüm Kılınçal (72) 26 Martta kayboldu. Müslüm Kılınçal'ın cesedi, Sakarya Nehri kıyısında bulundu. Jandarma ekipleri tarafından nehirden çıkarılan çürümüş haldeki ceset, yakınları tarafından elbiselerinden teşhis edildi.

Mevlüt Müslüm Kılıçal'ın cesedi, otopsi için Ankara'ya gönderilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Doktora gitmek için 26 Martta evinden ayrılan Mevlüt Müslüm Kılınçal'ın kullandığı 26 HC 012 plakalı otomobil, aynı gün Sakarya Nehri üzerindeki Kavuncu Köprüsü'nde terk edilmiş halde bulunmuştu.

Ailesinin başvurusu üzerine arama çalışmaları başlatan jandarma ekipleri, olaydan bir süre sonra Kılınçal'ın bastonunu nehir kenarında bularak, aramalarını bu bölgede yoğunlaştırmıştı.

Yetkililer, Mevlüt Müslüm Kılınçal'ın kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kaçırılarak, öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu belirterek, soruşturmanın bu yönde sürdürüldüğünü bildirdiler.

AA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2008 Pazar 09:54:08
Güncelleme :11 Mayıs 2008 Pazar 10:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?