4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Belediyeden 3. futbol yaz okulu

BELEDİYEDEN ÜÇÜNCÜ FUTBOL YAZ OKULU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 8-13 yaş arası ilköğretim öğrencilerinin yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri maksadıyla futbol yaz okulunun üçüncüsünü açacak.

Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle Eski Genel Müdürlüğü futbol sahasında organize edilecek futbol yaz okuluna, 1997 ve 2002 yılları arasında doğan çocuklar katılacak. Okula kayıt yaptırmak isteyenler, sağlık raporu alarak Fevzi Çakmak, Esentepe, Sütlüce, Şirintepe, Zincirlikuyu, Çamlıca, Sazova, Gündoğdu, Emek, 71 evler, Erenköy, Çankaya, Ihlamurkent, Yenikent, Gültepe, Büyükdere, Yıldıztepe, Göztepe Muhtarlıklarına başvurup kayıtlarını yaptırabilecek.

12 Temmuz'da başlayacak olan futbol okuluna kayıtların mahalle muhtarlıklarında devam ettiğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “Bu sene üçüncüsünü düzenleyeceğimiz futbol yaz okulu programımızla özellikle dar gelirli ailelerin çocuklarına yaz tatillerinde hem sosyalleşebilecekleri, hem de spor yapabilecekleri olanakları ücretsiz sunuyoruz. Futbola yeteneği olan miniklere ileride birer profesyonel futbolcu olabilmeleri için de şans tanıyoruz. Ulaşımını belediyemizin ücretsiz sağlayacağı futbol okulumuza katılacak yavrularımızın spor kıyafetlerini karşılayan Espark Alışveriş Merkezi'nin değerli yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 16:41:01
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 17:08:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?