5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Belediyeden emekli işçilere kömür

BELEDİYEDEN EMEKLİ İŞÇİLERE TAKSİTLE KÖMÜR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile İşçi Emeklileri Derneği arasında dernek üyesi emekli, dul, yetimlerine uygun fiyatla ve taksitle, kaliteli ithal kömür satışını öngören protokol imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi, bu senede İşçi Emeklileri Derneği üyelerine uygun ödeme koşullarıyla kömür satışı yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, her sene olduğu gibi bu yılda işçi emekli dul ve yetimlerine uygun fiyatla, kükürt oranı düşük asgari 7 bin kalorili kaliteli ithal kömür vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Büyükerşen, artan ekonomik zorlukları göz önünde bulundurarak, emekli vatandaşların geçim sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletme gayretinde olduklarını söyledi.

İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Arif Duru da, "Temsil ettiğim binlerce üyem adına Başkan Büyükerşen'e bizlere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemizin uygun fiyatlı ve ödeme koşullu kömür satışı emeklilerimizin bütçesine katkı sağlayacaktır. Tüm üyelerimize kömürlerini bir an önce almalarını hatırlatıyorum" dedi.

Daha sonra Büyükerşen ile Duru'nun imzaladığı protokole göre, dernek üyeleri ithal portakal-kelle kömürünün tonunu 4 ay vadeli 495, 5 ay vadeli 500, 6 ay vadeli 505 TL, ceviz kömürünü ise 4 ay vadeli 435, 5 ay vadeli 440, 6 ay vadeli 445 lira olarak diledikleri seçenekten alabilecek.

BELEDİYEDEN EMEKLİ İŞÇİLERE TAKSİTLE KÖMÜR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 14:56:04
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 17:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?