6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Belediye'den üç boyutlu tanıtım

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, internet sitesi üzerinden başlattığı yeni bir uygulamayla belediye hizmetlerini vatandaşlara üç boyutlu olarak tanıtıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "www.odunpazari.bel.tr" internet sitesinde yer alan "360 derece" başlıklı bölümü tıklayanlar, tarihi Odunpazarı Bölgesi, Atlıhan Geleneksel El Sanatları Çarşısı, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, Alaaddin Kafeterya, Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi, Sanat ve Meslek Edindirme kursları, Ihlamurkent ve Vadişehir projeleri hakkında yeterli bilgiye ulaşabiliyor.

Kısa bir süre önce başlatılan çalışmalar sonucu panoramik fotoğraf teknolojisi ile sanal ortama taşınan çalışmaların özel tekniklerle birleştirilerek, birçok farklı noktadan internet kullanıcılarının erişimine açıldığını belirten belediye yetkilileri, sayısal kroki yönlendirmeleriyle projelerin detayları hakkında da üç boyutlu görüntülerin belediyenin resmi web sitesinden izlenebileceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 21:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mdemir IP: 88.229.166.xxx Tarih : 18.12.2008 00:06:15

yapar yapar iyide yardim yapar....gececi calisan ve nerden baksan 15 gun evde olmayan birine 45 ytl elektrik faturasi geliyorsa ve ustunde odunpazari logosu varsa her seyi yapar..