8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Belediyenin iş makinelerine saldırı

Eskişehir'de, belediyenin asfalt çalışmasında kullanılan iş makinelerine saldırıp, araçların mazotunu çalan hırsızlar kaçtı.

Çankaya Mahallesi'nde asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı iş makinelerine, gece saatlerinde park halindeyken saldıran kimliği meçhul kişi ya da kişiler, asfalt finişerini geçici bir süre kullanılamaz hale getirdi.

Saldırıda, finişerin elektrik kablolarının kesildiği, radyatörünün kırıldığı belirlenirken, asfalt silindirlerinden ise mazot çalındığı tespit edildi. Ayrıca, araçların motor kapaklarında bulunan kilitlerin zorlandığı, ancak açılamadığı belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri, araçlarda parmak izi incelemesi yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Gürsel Gülerşen, yapılan saldırının hizmeti engellemeye yönelik bir hareket olduğunu belirterek, "Emniyet Müdürlüğü'nün fail ya da failleri bir an önce yakalayarak adalete teslim edeceğine inanıyoruz. Konu ile ilgili bilgisi olan vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesi'ne ve Emniyet Müdürlüğü'ne ihbarda bulunabilirler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 12:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?