6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Beraberlik Rıza hocayı üzdü!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Çarşamba günü Diyarbakırspor ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası ve hafta sonunda ligde oynayacakları Kayserispor maçlarından galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Sivasspor maçının en çok üzüldüğü maçlardan birisi olduğunu söyleyerek, "Öncelikli Sivasspor maçında berabere kaldığımız için çok üzgünüm. Oynadığımız oyunun karşılığı beraberlik olmamalıydı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, kalemizde gördüğümüz golleri yemememiz gerekiyordu. Girdiğimiz gol posizyonlarını değerlendiremediğimiz için de çok üzgünüm. En çok üzüldüğüm maçlardan birisiyiydi Sivasspor maçı. Çünkü bizim için çok önemli bir maçtı. Bu maçı 3 puanla kapatsaydık ligde bir çıkış yakalamış olacaktık. Maalesef istediklerimizi gerçekleştiremedik, ama oyuncularımın oynadığı oyundan, arzu ve isteklerinden çok memnunum. Taraftarlarımıza bir galibiyet armağan etmek istiyorduk, ama olmadı" dedi.

Kupa ve ligde iki önemli maç oynayacaklarını dile getiren Çalımbay, "Kupada Diyarbakırspor ile karşılaşacağız, arkasından ligde çok önemli Kayserispor maçımız var. Kupada karşılaşacağımız Diyarbakırspor iyi bir takım. Ligdeki son maçında 10 kişi kaldıktan sonra mağlubiyet aldılar. İşimizin zor olacağını biliyoruz. Çünkü orada Eskişehirspor'dan eski arkadaşlarımız var Zorlu bir maç olacak. Bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Çünkü bu maçta beraberlik diye bir şey yok. Telafisi olmayan bir maç oynayacağız. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. İşin bilincindeyiz. İyi bir kadroyla sahaya çıkacağız. Sakatlığı ve problemi olan arkadaşları tabiki dinlendireceğiz. Hafta sonu ise ligde Kayserispor ile karşılaşacağız. Orada da herşeyimizi ortaya koyacağız. Bütün amacımız oradan puan ve puanlar alabilmek. Kayserispor gerçekten kaliteli bir takım, iyi bir takım. Avrupa Kupaları'nda bizi temsil eden bir takım. Hepsini biliyoruz. Ona göre tedbirlerimizi alacağız ve mutlaka oradan da en iyi neticeyi alabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 16:56:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?