6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Bilgisayar kursu kayıtları sürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi'ndeki bilgisayar kurslarında yeni dönemin 3 Mart'ta başlayacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ücretsiz bilgisayar kurslarının kayıtları sürüyor. Bu dönem 560 kursiyerin faydalanacağı kurslar, Anadolu Üniversitesi'nin desteği ile gerçekleştirilecek. Yürütülen eğitim projeleri ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, bayanlara yönelik mesleki beceri kursları düzenlerken, aynı zamanda eğitim kursları verdiklerini söyledi.

ÖSS ve OKS'ye hazırlık, İngilizce, Almanca, Fransızca, resim, satranç, seramik, sıcak cam işlemeciliği kurslarının devam ettiğini belirten Büyükerşen, "Ücretsiz kurslarımıza özellikle ilköğretim çağındaki öğrencilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Öğrenciler, kurslara gelerek hem sınavlara hazırlanıyorlar, hem de okul dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmiş oluyorlar. 3 Mart'ta yeni dönemi açılacak olan bilgisayar kursumuza bu dönem 560 kursiyer alacağız. Kurslarımıza 7'den 70'e isteyen tüm hemşehrilerimiz katılabilirler" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 14:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?