8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Billboard itirafına karşılık gelmedi

Eskişehir'de, Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu son sınıf öğrencisi Gökhan Yıldırım’ın ‘Aşkıma olan itiraf’ başlığı ile kent içindeki bir billboarda verdiği ilandaki ‘aşkının’ 19 yaşındaki Şebnem O. olduğu ortaya çıktı.

Açıköğretim Fakültesi öğrencisi olan Şebnem O.'nun, ilanı gördüğü ancak Yıldırım'a herhangi bir tepki vermediği öğrenildi. Gökhan Yıldırım, “Onu görür görmez aşık oldum. Ben Şebnem’i çok seviyorum. Ancak onun beni sevip sevmediğinden emin değilim” dedi.

Üniversite öğrencisi Gökhan Yıldırım, Vişnelik Mahallesi'nde sevdiği kızın evinin yakınındaki bir billboardı bir ay süreyle kiralayıp ‘Aşkıma olan itiraf’ başlığıyla ilan verdi. Sevdiği kıza olan aşkını herkese duyurmak istediğini belirten Gökhan Yıldırım, Şebnem O. ile bir ay önce tanıştıklarını söyledi. Şebnem’i görür görmez aşık olduğunu anlatan üniversiteli Gökhan, “Onu çok seviyorum. Yıldırım aşkıyla ona vuruldum. Ancak onun beni sevip sevmediğinden tam olarak emin değilim. Ona olan aşkımı herkese duyurmak için bilboarda ilan verdim. Şebnem billboardın bulunduğu yerin yakınlarında oturuyor. İlanı ona da gösterdim. Çok şaşırdı. İlan hoşuna gitti ancak ben onun hoşuna gidiyormuyum bilemiyorum. Ona olan aşkımı önümüzdeki aylarda değişik yöntemlerle tekrar göstereceğim” dedi.

Şebnem O.’nun Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü birinci sınıf öğrencisi olduğu, Gökhan ile bir ay önce arkadaş toplantısında tanıştıkları öğrenildi.

Eskişehir’de özellikle gençlerin ilgisini çeken ‘Aşkıma olan itiraf’ başlıklı ilanda, Gökhan Şebnem için şunları yazmıştı:
“Yüzünün güzelliği içine yansıyan, sönük dünyamı alevlendiren, hayatta gerçekten sevmenin ne anlama geldiğini bana öğreten, değer yargılarımı yücelten, platonik aşkıma. Maalesef arkadaşlık kurmak amacıyla başladığım bu ilişkide artık gücüm azalıyor, sana karşı olan duygularım, arkadaşlıktan sevgiye, sevgiden aşka kayıyor.

Artık kendimi seni sevmekten alıkoyamıyorum. Her an senin sesini duymak, her an seninle beraber olmak, şu geçen saniyeleri bile seninle yaşamak istiyorum. Sen beni sevmesen de ben seni çooooook seviyorum. Duysun dağlar taşlar, duysun kurtlar kuşlar, duysun tüm dünya Ben Şebnem’i çoook ama çoooooook seviyoruuuuuuum. Gökhan”
Gökhan Yıldırım, billboarda verdiği ilanın kendisine 400 YTL'ye mal olduğunu söyledi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2007 Salı 12:07:31
Güncelleme :30 Ocak 2007 Salı 12:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan yıldırım IP: 212.175.115.xxx Tarih : 20.05.2008 22:08:49

ben GÖKHAN YILDIRIM..arkadaşlar o bir zamanların aşkıma karşılık vermeyen kızı :D şimdi benim eşim....eğer seviyorsanız asla ama asla peşini bırakmayın...aşk sınır tanımıyorrrrr