5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Bisikletli polisler iş başında

ESKİŞEHİR'DE BİSİKLETLİ POLİSLER GÖREVE BAŞLADI

Eskişehir'de, bisikletli polisler göreve başladı.

İl Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Çevik Kuvvet Şubesi'ne bağlı 12 bisikletli polisin göreve başlaması sebebiyle yaptığı açıklamada, şehrin dokusuna uygun bir şekilde bisikletli polis ekibi oluşturduklarını söyledi.

Bisikletli polislerin daha çok trafiğe kapalı alanlarda ve turistik bölgelerde görev yapacaklarını belirten Avcı, "Gündüz 12.00 ile gece 24.00 saatleri arasında görev yapacaklar. Gözlemleyelim, ondan sonra sayılarının arttırılıp arttırılmayacağı, azaltılıp azaltılmayacağına karar veririz ya da görev yerlerini de değiştirebiliriz. Biikletli polisler, önleyici hizmet yapacaklar. Arkadaşlar istekliler, vatandaşların desteğiyle derneğimizin temin ettiği 12 bisikletle ilk görevlerine çıktılar" dedi.

Hanefi Avcı, atlı polislerin eğitiminin ise sürdüğünü açıklayarak, "Onların uzunca bir süre eğitime ihtiyacı var. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ile yaptığımız işbirliğinde polislerin 4 aya yakın bir süre eğitimi var. Ondan sonra atların eğitimi sürecek. O birazcık uzayacak. Sanırım, kışa doğru tamamlanacak. Bu ayın ortalarına doğru ise cincırlarımız gelecek, siparişlerini verdik" diye konuştu.

ESKİŞEHİR'DE BİSİKLETLİ POLİSLER GÖREVE BAŞLADI
ESKİŞEHİR'DE BİSİKLETLİ POLİSLER GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:48:03
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 18:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?