6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Bisikletli sapık yakalandı

Eskişehir'de bir kadını okuldan aldığı kızının yanında 10 dakika arayla iki kez elle taciz ettiği ileri sürülen bisikletli şahıs, kovalamaca sonunda polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Işıklar Mahallesi'nde evinden çıkan ve kızını okuldan alıp dönen F.K.'ye (30), 10 dakika arayla iki kez elle cinsel tacizde bulunup bisikletle kaçan M.A. (25), kadının ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekiplerince takibe alındı.

Polisleri fark edince kaçan zanlı, Yeni Mahalle Tabakhane Köprüsü üzerinde kovalamaca sonunda yakalandı. Kendisini taciz eden kişi olarak M.K.'yi yakalandığı yerde teşhis eden bayanın yanındaki ilköğretim öğrencisi kızı ise
gözyaşlarına boğuldu.

Polisler, ağlayan kız çocuğunu teselli etmeye çalıştı. Polislerin bisikletine de el koyduğu şüpheli ile müşteki kadın, ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu'na götürüldü.

Bir yıl içinde bisikletli bir kişi tarafından taciz edilen 10'dan fazla kadının, "cinsel saldırı" şüphelisini teşhis için Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldığı öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 20:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?