4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Bodrum kata kumar baskını!

Eskişehir'de bir apartmanın bodrum katında kumar oynadığı iddia edilen 12 kişi ile oyunu organize ettikleri ileri sürülen 2 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'ndeki bir apartmanın bodrum katında zar atmak suretiyle kumar oynandığını ve buraya haftada bir gün İstanbul, Bilecik, Bozüyük, Afyon, Kütahya, Bursa, Adapazarı ve İzmir gibi kentlerden gelen kişilerce kumar oynatıldığı ihbarı alan polis bahse konu yere baskın düzenledi.

Ekipler, kumar oynadığı ileri sürülen 12 kişi ile ve bu kişilere kumar oyununu organize ettiği belirlenen S.T. (42) ile R.B. (53) suçüstü yakalayarak gözaltına alıdı. Görevlilerin yaptıkları aramada, para yerine kullanılan çok sayıda renkli pul, 2 adet barbut zarı, 1 adet barbut sopası, 90 TL ve zanlılardan S.T'nin üzerinde 12 bin 500 TL ele geçirdi.

Ayrıca, R.B'nin Emniyet İl Müdürlüğünce arandığı tespit edildi. Zanlılar S.T. ile R.B., hakkında "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" suçlarından işlem yapılırken, kumar oynayan 12 kişi hakkında Kabahatler Kanunu'na göre idari para cezası uygulandığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 17:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?