5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Boşanma cinneti!

ESKİŞEHİR'DE CİNAYET: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Eskişehir'de boşanma davası süren eşi ile kayınbiraderini bıçakla öldürdüğü, 2 yaşındaki çocuğunu da yaraladığı iddia edilen ağır yaralı şüpheli, hastanede tedavi altına alındı.

İddiaya göre, bir süre önce bir suçtan dolayı girdiği cezaevinden tahliye edildiği öğrenilen M.B. (30), 15 gündür ayrı yaşadığı ve boşanma davası süren eşi Mediha B.'nin (19) yaşadığı Yeşiltepe Mahallesi Erhan Sokak'taki eve gitti. M.B. ile Mediha B.'nin erkek kardeşi İsmail S. (29) arasında tartışma çıktı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle M.B. üzerinde taşıdığı bıçakla eşi Mediha B., kayınbiraderi İsmail S. ile 2 yaşındaki kızı S.B.'yi yaraladı.

İsmail S. olay yerinde, kız kardeşi Mediha B. ise yardım istemek için gittiği komşusu Bülent Ş.'ye ait evde hayatını yitirdi. Kavgada bıçakla ağır yaralanan M.B. ile kolundan yaralanan kızı S.B., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan M.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Mediha B. ile ağabeyi İsmail S.'nin cesetleri, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

ESKİŞEHİR'DE CİNAYET: 2 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 22:08:03
Güncelleme :1 Ağustos 2010 Pazar 23:16:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?