8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Boşanma faciası: 2 ölü, 2 yaralı

Eskişehir'de, cinnet getiren Mehmet Yücel, eşinden boşanmasına neden olduğu gerekçesiyle anne ve ablasını bıçakla öldürdü. İki ağbeyini de bıçakla yaralayan zanlı Yücel, suç aleti ile birlikte polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Eskişehir'de, bir aile faciası yaşandı. İddiaya göre, Mehmet Yücel ( 37 ) isimli şahıs, bir süre önce eşinden boşandı. Yücel, bunun üzerine 3 çocuğuyla birlikte Sütlüce Mahallesi Eğitimciler Caddesi'nde ikamet eden annesi Ayşe (69) ve ablası Sevinç Yücel (47) ile birlikte yaşamaya başladı.

Ancak, Mehmet Yücel, eşinden ayrıldıktan sonra birlikte yaşadıkları aile yakınları sık sık tartışmaya başladı. Önceki gece saat 01:30 sularında cinnet geçiren Mehmet Yücel, ekmek bıçağı ile eşinden ayrılmasına sebep olduğu gerekçesiyle annesi annesi Ayşe Yüceli bıçaklayarak öldürdü. Zanlı Yücel, annesinin çığlığı ile uyanan ablası Sevinç Yücel'i de bıçakla yaraladı.

Yaralı abla Sevinç Yücel, kardeşi Mehmet Yücel'in elinden kurtularak karşı dairede oturan diğer kardeşleri Ali Rıza ve İli Rıza Yücel'e durumdan haberdar etti. Bunun üzerine annelerinin yanınan giden Alirıza ve Alihsan kardeşler, zanlı Mehmet Yücel tarafından bıçaklandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis, feci manzara ile karşılaştı.

Polis, zanlı Mehmet Yücel'i suçaleti ile birilkte yakalayarak gözaltına aldı. Karakola götürülerek ifadesine başvurulan zanlı Yücel'in bu gün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Ağır yaralı abla Sevinç Yücel, 112 Sağlık Ekipleri tarafından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Abla Yücel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede yaşamını yitirdi. El ve kollarından hafif yaralanan Ali Rıza ve Ali İhsan Yücel kardeşler, ambulansla götürüldükleri Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 14:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?