5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Büyükerşen kayınvalidesini uğurladı

BÜYÜKERŞEN'İN KAYINVALİDESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in 91 yaşında vefat eden kayınvalidesi Behiye Asbuzoğlu toprağa verildi.

12., 13. ve 14. dönem CHP Eskişehir Milletvekili merhum Şevket Asbuzoğlu’nun eşi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’nin eşi Seyhan Büyükerşen’in önceki gün vefat eden annesi Behiye Asbuzoğlu, Vişnelik Mahallesi'ndeki Mahmut Sami Ramazanoğlu Camisi'nden son yolculuğuna uğurlandı. Asbuzoğlu'nun cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Esentepe Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye Yılmaz Büyükerşen'in yanı sıra Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, 1. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Korcan Pulatsü, eski Milli Eğitim Bakanları'ndan Prof. Dr. Orhan Oğuz, DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, Anadolu Üniversitesi Rektörü Davut Aydın, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Fazıl Tekin, çok sayıda askeri, mülki erkan, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcisi, Asbuzoğlu ile Büyükerşen aileleri ve vatandaşlar katıldı.

BÜYÜKERŞEN'İN KAYINVALİDESİ TOPRAĞA VERİLDİ
BÜYÜKERŞEN'İN KAYINVALİDESİ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 17:55:02
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 19:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
c.yıldız IP: 78.166.112.xxx Tarih : 17.07.2010 23:03:19

Eskişehir Valiliği anket yaptırıyormuş. Soru şu ; Sokak düğünleri kaldırılsın mı ?   Bugün 17 temmuz cumartesi, Büyükerşen' in kayınvalidesi Merhumenin toprağa verildiği bu gün,  tam evinin karşısında sokak da düğün yapılıyor. Mahalle yıkılıyor sesten... Bu ne saygısızlık ? sırf bu sebepten bu sokak düğünlerine, bu saygısızlığa, ilkelliğe Valilik bir son vermelidir.  Neymiş ucuza getiriyorlarmış, Hep avantanın peşinde olanlara mülki Amirimiz inşallah bir son verir.  İnanın içim sızlıyor.  Cenaze Evinin tam karşısında böyle saygısızlara dur denilmelidir.