7
Mayıs
2024
Salı
ESKİŞEHİR

Büyükerşen'den bisiklet sürücülerine uyarı!..

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, tramvay yolunu kullanan bisiklet sürücülerini ikaz etti. Başkan Büyükerşen, şehrin simgelerinin tasvir edildiği birçok heykelin yerleştirileceği Reşadiye Camii ile Taşbaşı Çarşısı arasında kalan üçgen adadaki çalışmaları yerinde inceledi.

Bir süre sonra hizmete girecek olan ve deneme sürecindeki tramvayın yolunu kullanan bisikletli vatandaşları tek tek ikaz eden Büyükerşen, herkesin kurallara uymasını istedi. Yılmaz Büyükerşen, kimsenin can güvenliği için tramvay yoluna girmemesi gerektiğini vurgularken, bundan sonra trafik kaidelerini çiğneyenlere ağır para cezalarının verileceğini kaydetti. Başkanın ikazı üzerine tramvay hattından çıkan bisiklet sürücüleri, bundan sonra daha dikkatli olacaklarına dair söz verdi.

Büyükerşen, kent merkezinde dolaşırken yanına gelen vatandaşları da dinledi. Bazı vatandaşların başkandan fitre parası, yeşil kart istemesi dikkati çekti. Eskiden beri arkadaşı olan seyyar piyango bayiinden daha önce aldığı biletine ikramiye çıkıp çıkmadığına bakmak için bir liste alan Büyükerşen, daha sonra Reşadiye Parkı’nı da gezdi. Büyükerşen, parkta kendini bilmez bazı vatandaşların parçaladığı bankları görüp, elektrik şebekesinin kapağının da açık olmasına tepki gösterdi.

eskişehir
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 14:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?