3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Büyükerşen'e tam destek

ESKİŞEHİRLİLER BÜYÜKERŞEN'İN VERDİĞİ KARARDAN MEMNUN

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) rozetini Eskişehir halkının önünde takacak.

Büyükerşen'e CHP rozetini, 27 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Porsuk Kapalı Spor Salonu'nda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takacak. Törenin Eskişehir halkına açık olacağı öğrenildi.

Yılmaz Büyükerşen'in CHP'ye geçmesini değerlendiren bir vatandaş, ''Büyükerşen'in CHP'ye geçmesinden memnunuz. Bu zamana kadar geçmesi lazımdı. Büyükerşen dünyada takdir görmüştür. Çok çalışkan birisidir. Bundan sonra onu cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Büyükerşen bence hep CHP'liydi'' dedi.

Şükran Aksoy isimli vatandaş ise, ''Zaten sol partilerin ayrı partilere bölünmesi hiç hoşumuza gitmiyor. Bir araya gelerek daha kuvvetli bir şekilde seslerini duyurmaları lazım. Büyükerşen altyapısı olan biri, bu yüzden onu CHP'de görmek hoşumuza gidecektir. Büyükerşen'in belediye başkanlığından ayrılarak Meclis'e girmesini isteriz. Böylece Meclis'e de kalite geleceğini düşünüyorum. Ancak bu olmazsa belediye başkanı olarak kalsın. O buradan giderse belediye başka partilere geçer'' diye konuştu.

ESKİŞEHİRLİLER BÜYÜKERŞEN'İN VERDİĞİ KARARDAN MEMNUN
ESKİŞEHİRLİLER BÜYÜKERŞEN'İN VERDİĞİ KARARDAN MEMNUN
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 16:25:04
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 18:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?