5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Büyükerşen'e teşekkür plaketi

GÖRME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU'NDAN BÜYÜKERŞEN'E PLAKET

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mesut Dedeoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür plaketi verdi.

6 ülkeden 100'ün üzerinde sporcunun katılımıyla başlayan Avrupa Bayanlar Goalball Şampiyonası münasebetiyle Eskişehir'e gelen Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mesut Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. Dedeoğlu, ziyarette federasyona ve engellilere verdiği destekten dolayı Büyükerşen'e teşekkür plaketi takdim etti.

Eskişehir'de daha önce Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla üç organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Mesut Dedeoğlu, "Şimdide Avrupa Bayanlar Goalball Şampiyonası için Eskişehir'deyiz. Sayın Büyükerşen'in Eskişehir'de engelli vatandaşlarımız için çok önemli çalışmalar yaptığını biliyoruz. Kendisine hem bu çalışmalarından, hem de şampiyonanın gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı tüm engelli vatandaşlarımız adına teşekkür plaketi sunuyoruz" dedi.

Amaçlarının engellilere yönelik kalıcı eserler bırakmak olduğunu kaydeden Yılmaz Büyükerşen de, Dedeoğlu'na teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 15:09:04
Güncelleme :10 Temmuz 2010 Cumartesi 19:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?