8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Çaldıkları malları paylaşamadılar!

Eskişehir'de, bir süre önce Çanakkale'de yapılan hırsızlık olaylarından elde edilen malların paylaşımı konusunda çıkan anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada, 1 kişi tabancayla öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, bir süre önce Çanakkale'de hırsızlık olayına karışan Rifat Üşükel (23), M.A., C.Ö., Y.K.A. ile O.B. arasında ''hırsızlık malı paylaşımı'' konusu yüzünden anlaşmazlık çıktı. Bu yüzden bir süre önce Y.K.A.'nın evini kundakladığı ileri sürülen O.B., bu olaydan sonra kendi evini yaktıklarını iddia ettiği arkadaşları Rifat Üşükel (23),M.A., C.Ö., ve Y.K.A. ile telefonla konuşarak anlaşmak istediğini bildirdi.

Bunun üzerine Rifat Üşükel, M.A. ve C.Ö., Gökmeydan Mahallesi Muhtarlığı önünde O.B. ile buluştu. 26 TE 962 plakalı otomobilden inen Rifat Üşükel, O.B. ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine O.B. yanındaki tabancayla otomobile doğru 5 el ateş etti. Kurşunlar kimseye isabet etmezken, M.A. ile C.Ö. otomobille olay yerinden uzaklaştı. Araçtan inen Rifat Üşükel de yaya olarak kaçmaya başladı.

Rifat Üşükel'i yaklaşık 200 metre sonra yakalayan O.B., sokak ortasında kalbine tabancayla bir el ateş etti. Rifat Üşükel, olay yerinde yaşamını yitirdi, şüpheli O.B. ise kaçtı. Polis, zanlıyı yakalamak için arama çalışmalarına başladı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 11:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?