5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Çalımbay ile yollar ayrıldı!

ESKİŞEHİRSPOR ÇALIMBAY'IN YERİNE TEKNİK DİREKTÖR ARIYOR

Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi fesh edildi. Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Mesut Hoşcan, yerli ve yabancı teknik direktörler için arayış içerisinde olduklarını söyledi.

Atatürk Stadı'nda Eskişehir Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz ile bir basın açıklaması yapan asbaşkan Mesut Hoşcan, 2 senedir beraber hareket ettikleri teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarına devam etmeme kararı aldıklarını belirterek, "Biz Eskişehir Kulübü Başkanı Halil Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Gaziantepspor maçı sonrası acilen toplantı yaptık. Takımını şuandaki durumunu ve ne yapılması gerektiğini konuştuk. Aldığımız bazı kararlar doğrultusunda İstanbula gittik. 2 senedir berebar

hareket ettiğimiz Rıza Çalımbay'a ve teknik heyete teşekkür ederiz. Dün kendisiyle de görüştük. Bu toplantıyı Eskişehir'de yapmayalım diye konuştuk ve bir kan değişikliğine takımda ihtiyaç olduğunu karar verdik. Şuandan itibaren Çalımbay hocayla yolumuza devam etmeyeceğiz. Takımımız için yerli ve yabancı hocalar içinde arayış içindeyiz" diye konuştu.

Hoşcan ayrıca, Çalımbay'ın sözleşmesinin fesh edildiğini, tazminatı için hukuksal sürecin devam ettiğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 17:21:00
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 09:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin IP: 83.66.226.xxx Tarih : 28.09.2010 15:35:39

eskişehirden bi cacık olmaz.unakıtanı baskan yapalım lig sampıyonu bıle oluruz.bakkal yonetmekle spor klubu yonetmek arasında fark vardır. bence yonetım gitmeli.basarısız olan yonetım o t.dırektoru getıren yonetım oyuncuları alan yonetım. hıcmı arastırma yapmıyonus.