4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Cani sevgili tutuklandı

ESKİŞEHİR'DE GENÇ KIZIN 28 YERİNDEN BIÇAKLANMASI

Eskişehir'de, kavga ettiği 17 yaşındaki sevgilisini 28 yerinden bıçakladıktan sonra babasını arayarak hastaneye götürülmesini sağlayıp kaçtığı iddia edilen gencin teslim olduğu ve tutuklandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce Aşağı Çağlan Mahallesi Kent Orman mevkisinde meydana gelen olayda, S.Y. (23) ile sevgilisi C.K. (17) arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Münakaşanın büyümesiyle S.Y., üzerinde taşıdığı bıçakla genç kızı 28 yerinden bıçakladı.

S.Y. daha sonra babası İ.Y.'yi arayarak olayı haber verdi. Bunun üzerine ağır yaralanan C.K., özel bir otomobille Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk tedavisi burada yapılan genç kız, daha sonra 112 ambulansıyla sevk edildiği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Çocuk Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı. C.K.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bu arada telefon etme bahanesiyle sevgilisinin hastaneye götürüldüğü otomobilden inerek kaçtığı öne sürülen S.Y., bir süre sonra jandarmaya teslim oldu. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan şüpheliye yardım ettikleri iddia edilen babası İ.Y. ve otomobilin şoförü N.A.'nın da ifadesinin alındığı olayla alakalı soruşturmaya devam edildiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 15:03:04
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 15:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?