6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Carlos'un formasıyla karnesini aldı

Eskişehir'de öğrenim gören ve bir süre önce Fenerbahçe'nin ünlü oyuncusu Roberto Carlos'la görüşerek imzalı formasını alan kas hastası 13 yaşındaki İslam Olkun, tekerlekli sandalyesi ile geldiği okulunda karne almanın sevincini yaşadı.

8 ay önce İstanbul'da Fenerbahçe Tesisleri'ne giderek, Roberto Carlos ile görüşen ve kendisinin imzalı bir forması ile kramponlarını alan Kılıçarslan İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi İslam Olkun, annesi Seval Olkun'la okula gelerek takdirname ve karnesini Okul Müdürü Muammer Özcan'ın elinden aldı. Özcan, "İslam başarılı bir öğrenci, ancak anlaşamadığımız bir konu, o koyu bir Fenerbahçe hayranı, ben ise Eskişehirspor taraftarıyım" dedi.

Oğlunun başarısı karşısında gözleri dolan anne Seval Olkun da "Oğlumun bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyorum. Oğlum için 35 bin YTL'lik bir ameliyat gerekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Fenerbahçe Kulübü bize bu konuda yardım edeceklerini söylediler. İnşallah en kısa zamanda bu ameliyat olur da oğlum eski sağlığına kavuşur" dedi.

Seval Olkun, oğlunun hakem olmayı çok istediğini belirterek, "Oğlumun bu arzusu inşallah sağlığına kavuşmasıyla gerçekleşir" diye konuştu. Küçük Olkun da Fenerbahçe ve özellikle Roberto Carlos'u çok sevdiğini belirterek, "Karnem iyi. Sevinçliyim" demekle yetindi.

Olkun'u sınıf arkadaşları uzun süre alkışlayarak kutladı.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deli kız IP: 88.247.58.xxx Tarih : 16.09.2008 21:26:43

kardeşim sana inanıorum hakem olduğunu da göricez dualarımız seninle büyükdere sana güvenio