3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Cemalettin Sarar'ı duygulandıran sürpriz

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı ve işadamı Cemalettin Sarar, Hyundai ciplerin tanıtıldığı törende, 61. yaş gününü pasta keserek kutladı.Anemon Otel’de düzenlenen törende, Hyundai marka cipler tanıtıldı.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Coşkun Sabah’ın da sahne aldığı organizasyonda, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

61. yaş günü dolayısıyla salona getirilen yaş pastayı kardeşleri Celalettin ve Sebahattin Sarar ve eşi Zehra Sarar ile birlikte kesen Cemalettin Sarar, oldukça duygulandı.

Dünya markası Hyundai’yi de Sarar Grubu’na katmanın mutluluğunu yaşadığını belirten ETO Başkanı Cemalettin Sarar, Hyundai’nin Eskişehir’e yatırım yapmasını dileyerek, "Ben 55 sene Sarar’a çalıştım. Bayat Pazarı’nda sefer tasıyla yemek götürdüm, şimdi artık Eskişehir halkına, tüccarına, esnafına yemek götürmek için Ticaret Odası başkanlığına talip oldum. Cemalettin Sarar, bu işe gönül verdi. İçimdeki aşkı, heyecanı yenmek için Eskişehir’e 3. üniversite diyorum. Ekibimle ve diğer kuruluşlarla güç birliği oluşturarak güzel şeyler yapacağız. Kentin en büyük eksikliği olan fuar alanını yapacağız. Her fuar açıldığında Eskişehir tüccarının, esnafının cebine para girecek" dedi.

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende, Sarar’a çeşitli doğum günü hediyeleri verildi. Valinin eşi Şükriye Çalışıcı ise, Sarar’a nazarlık armağan etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 15:24:41
Güncelleme :21 Nisan 2005 Perşembe 14:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?