7
Mayıs
2024
Salı
ESKİŞEHİR

Cerrah'ın acı günü

Ankara’da bulunan kızı Suzan Yaşaca’nın evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu dün hayatını kaybeden anne Münevvere Cerrah için Eskişehir’in Reşadiye Camii’nde tören düzenlendi. Cenaze törenine, AK Parti Milletvekilleri Muharrem Tozçöken, Necati Çelik, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tokgöz, İstanbul Valisi Muammer Güler, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, Bilecik Valisi Ayhan Çevik, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, emniyet müdürleri, personeli, işadamları, çok sayıda yetkili ve yakınları ile manken-oyuncu İsmet Özhan da katıldı.

Cami avlusunda taziye dileklerini kabul eden İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın üzgün olduğu gözlendi. Polislerin geniş güvenlik tedbirleri aldığı cenaze töreninde, minare ve balkonda görev yapan keskin nişancılar ile cami avlusunu dolduran çok sayıda çelenk dikkati çekti.

3 çocuk annesi olan Münevvere Cerrah’ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta, 9 yıl önce vefat eden emekli polis olan eşi Sait Cerrah’ın yanına defnedildi.

ESKİŞEHİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 14:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?