6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Cezaevinden çıktı kazada yaralandı

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kazada 4 kişi de yaralanmıştı. Yaralılardan birinin, bayram sebebiyle cezaevinden izinli olarak ailesinin yanında bulunduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre Batıkent Mahallesi Çevre Yolu'nda meydana gelen kazada Hakan Savran (22) idaresindeki 11 DS 164 plakalı otomobil, Emre Tınaz (27) yönetimindeki 26 NR 108 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Kazada yaralanan E.B. (16), Metin Şahan (26) ve Emre Tınaz olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulanslarıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne, Erkan E. (33) ve Firdevs Savran da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık görevlilerinin araç içinde ilk müdahaleyi yaptığı sürücü Hakan Savran ise, itfaiye görevlilerinin özel kesici aletlerle aracı parçalamasıyla otomobilden çıkarıldı. Ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Hakan Savran ve Firdevs Savran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralananlar arasında yer alan ve sağlık durumunun ciddi olduğu bildirilen Erkan E.'nin, bir suçtan hükümlü olduğu ve Kurban Bayramı sebebiyle Eskişehir Açık Cezaevi'nden izinli olarak ailesinin yanında bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Önceki haber

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin, bayram sebebiyle cezaevinden izinli olarak ailesinin yanında bulunduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Batıkent Mahallesi Çevre Yolu'nda meydana gelen kazada Hakan Savran (22) idaresindeki 11 DS 164 plakalı otomobil, Emre T. (27) yönetimindeki 26 NR 108 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazada yaralanan E.B. (16), Metin Şahan (26) ve Emre T. olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulanslarıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne, Erkan E. (33) ve Firdevs Savran da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık görevlilerinin araç içinde ilk müdahaleyi yaptığı sürücü Hakan Savran ise, itfaiye görevlilerinin özel kesici aletlerle aracı parçalamasıyla otomobilden çıkarıldı. Ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Savran, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralananlar arasında yer alan ve sağlık durumunun ciddi olduğu bildirilen Erkan E.'nin, bir suçtan hükümlü olduğu ve Kurban Bayramı sebebiyle Eskişehir Açık Cezaevi'nden izinli olarak ailesinin yanında bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 10:00:19
Güncelleme :9 Aralık 2008 Salı 12:53:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?