3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Çiftçiler tarım fuarında

ESKİŞEHİR PANCAR KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI TARIK ÜNAL ÇOK SAYIDA ÇİFTÇİYİ TARIM FUARINA GÖTÜRDÜ

Eskişehir Pancar Kooperatifi başkan adayı Tarık Ünal, Konya'da düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi fuarına çok sayıda çiftçiyi götürdü.

Eskişehir Pancar Kooperatifine Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla yapılan şok baskını değerlendiren başkan adayı Tarık Ünal, "Baskın yapıldığı saatlerde biz çiftçiler ile Konya'da fuardaydık. Konu yargıya intikal etmiştir. Söylenecek söz yoktur." dedi.

Konya'da düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi fuarını değerlendiren Ünal, "12 yıldır mağdur olan ve kooperatifin öz sahibi olan çiftçilerimiz herşeyin en iyisine layıktır. Çiftçilerimizi bu fuara götürerek, en modern makina ekipmanlarına, güvenle bilinen gübre markalarını ve tohum firmalarını bire bir görüp bilgi sahibi olmalarını istedik. Çiftçilerimiz talep etti, bizde bu talebi yerine getirdik. Çiftçimiz ne isterlerse biz her zaman onların yanındayız" şeklinde konuştu.

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise, "12 yıldan bu yana görevde bulunan Eskişehir Pancar Kooperatifi yönetimi bizleri hiç bir zaman böyle fuarlara götürmedi. Bu sene seçim olduğu için biz çiftçilere fuar götürme teklifi getirdi. Bizler bizim yanımızda 12 yıldan bu yana olmayan mevcut yönetimin teklifini kabul etmedik. Başkan adayımıza bu çiftçiye yapmış olduğu jestten dolayı teşekkür ediyoruz ve seçimlerde başkanımıza destek veriyoruz" dedi.

İnegöl ve Yenişehir'de yaklaşık 25 bin çiftçinin bulunduğunu ifade eden Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, "Bizler her zaamn arayıp soran, çiftçinin derdi ile uğraşan başkan adayımız Tarık Ünal'a destek vereceğiz" diye konuştu.

ESKİŞEHİR PANCAR KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI TARIK ÜNAL ÇOK SAYIDA ÇİFTÇİYİ TARIM FUARINA GÖTÜRDÜ
ESKİŞEHİR PANCAR KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI TARIK ÜNAL ÇOK SAYIDA ÇİFTÇİYİ TARIM FUARINA GÖTÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 15:04:02
Güncelleme :22 Mart 2011 Salı 19:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?